Gå direkt till innehåll
Opus Bilprovning tecknar avtal med Hobby Caravan Sverige

Pressmeddelande -

Opus Bilprovning tecknar avtal med Hobby Caravan Sverige

Opus Bilprovning har nu tecknat avtal med Hobby Caravan Sverige gällande garantin på fukttester av Hobby-husvagnar. Avtalet innebär att Opus Bilprovning från och med den 1 september 2015 kan utföra godkända garantitester på Hobby-husvagnar.

Opus Bilprovning erbjuder idag Opus Täthetstest (fukttest) på 24 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Karlskrona i söder. Mer information om fukttestet och vilka stationer som erbjuder tjänster finns på Opus Bilprovnings hemsida: https://bilprovning.se/Besiktningar/Diagnosbesiktningar/Opus-Taethetstest.

Patrik Ronneback, Affärsområdeschef/Produktutvecklare på Opus Bilprovning:
”Det känns väldigt bra att vi nu kommit i gång med garantitester åt tillverkare av husvagnar, först ut är Hobby Caravan Sverige.”

   

Bakgrund:
2014 lanserade Opus Bilprovning den nya och opartiska tjänsten Opus Täthetstest. Tjänsten innebär att Opus Bilprovning utför ett opartiskt fukttest för att uppmärksamma kunden på eventuella fuktskador och fordonets täthet mot läckor.

Vid nyinköp av husvagn eller husbil kräver vissa garantier att man gör ett täthetstest (fukttest) årligen för att garantin ska fortsätta gälla. Opus Bilprovning kan dock inte garantera att testet är godkänt mot respektive tillverkares garanti. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Opus Bilprovning genomför kontrollbesiktningar och registreringsbesiktningar av alla slags fordon, samt en rad fordonstester för tryggt och ekonomiskt fordonsägande. För att göra det enklare för våra kunder att besikta sitt fordon har vi våra "Slippa vänta-garantier". Opus Bilprovnings stationsnät omfattar 75 besiktningsstationer runt om i landet. www.bilprovning.se

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300

Relaterat innehåll