Gå direkt till innehåll

Blogginlägg -

God jul och gott nytt år önskar vi på Opus Bilprovning!

Vår andra jul som Opus Bilprovning är nu här och vi vill tacka alla våra kunder för det här året tillsammans!

Under årets gång har vi hunnit med både lanseringar av nya tjänster och nyetableringar runt om i landet. 1 oktober öppnade vi en ny station i Uppsala och i början på december öppnades vår nyaste besiktningsstation i Växjö. 

Vår senaste nyhet i tjänsteutbudet riktar sig mot kunder med körförbud. 1 december 2013 satte vi garanti på att vi hjälper alla personbilskunder med körförbud att utföra en kontrollbesiktning samma dag som bilen lämnas på någon av våra stationer som erbjuder tjänsten (senast kl 09.00). När personbilen hämtas innan stationens stängning för dagen garanterar vi att bilen är kontrollbesiktigad. Detta för endast 495:-.

1 oktober 2013 lanserades Opus Biltest som riktar sig såväl för privatpersoner som för företag. Denna tjänst hjälper dem som vill köpa eller sälja ett begagnat fordon att bättre utvärdera bilens skick. Opus Biltest omfattar även de kontroller du som privatperson skyddas av via Konsumentköplagen vid bilköp hos företag, då säljföretaget svarar för de fel som funnits vid leveransen.

Opus Bilprovning erbjuder även en garantitid på högst 48 timmars väntan för att få ditt lätta fordon besiktigat. Förutom att du kan boka besiktningstid via telefon på 0775-500 300 eller via internet så kan du även använda dig av Opus Drive-In som innebär att du kan åka direkt till någon av våra stationer som erbjuder drive-in, utan förbeställd tidsbokning.

Opus Bilprovning försöker ständigt, genom kontinuerlig utveckling och att lyssna på våra kunder, att vara det bästa alternativet för besiktning och andra fordonstjänster.

"Opus Bilprovning - För en bättre upplevelse"

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300

Relaterat innehåll