Gå direkt till innehåll
@OpusBilprovning – Nu finns vi på Twitter!

Pressmeddelande -

@OpusBilprovning – Nu finns vi på Twitter!

Sedan ungefär två månader tillbaka finns Opus Bilprovning också på Twitter under namnet @OpusBilprovning. Här twittrar vi om senaste nytt inom företaget och även om specialaktiviteter som vi anordnar.

Vi har som många andra insett att Twitter är en utmärkt kanal för att vi ska kunna dela med oss av vad som händer inom vårt företag, så att folk ser det direkt i sin telefon, på sin surfplatta eller även i sin vanliga dator.

För att se vår profil och för att börja följa oss kan ni gå till https://twitter.com/OpusBilprovning eller om ni har Twitter installerat på er enhet kan ni helt enkelt söka upp och börja följa @OpusBilprovning.

Än så länge har vi bara några få som följer oss så hjälp oss att bli fler! Lägger du till oss på Twitter är du säker på att alltid vara först med att få reda på nya tjänster som vi erbjuder samt även nyheter gällande företaget.

För dem som har valt oss som sitt företag för fordonsbesiktning är det praktiskt att kunna få uppdateringar rakt i telefonen, till exempel för att få reda på om vi har tider för Opus Drive-In eller öppet hus i närheten.

Mer än bara företagsnyheter: Kolla in våra tweets med veckans bild och re-tweeta för att dela med dig till dina vänner. Vi har haft många tjusiga fordon, från Ferrari och Porsche till roliga minimotorcyklar den senaste tiden.

Vi twittrar även om aktuella ämnen för årstiden, till exempel om tips och råd för fordonsägande och vad du bör tänka på innan du besiktigar din bil. Det är perfekt att få det direkt i mobilen och bli påmind om sånt som du kanske inte skulle leta efter annars på nätet.

Följ @OpusBilprovning på Twitter för att bli säkert på att hänga med i det senaste som vi presenterar gällande fordonsägande, kontrollbesiktning och de andra tjänsterna som vi erbjuder.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Opus Bilprovning erbjuder kontrollbesiktning av alla slags fordon samt registreringsbesiktningar och en rad tilläggstjänster för tryggt och ekonomiskt fordonsägande. Vårt stationsnät omfattar 70 besiktningsstationer runt om i landet. www.opusbilprovning.se

Kontakter

Tord Fornander

Tord Fornander

Vice President/ Operation Manager