Gå direkt till innehåll
Sommaren 2020 öppnar Opus ny bilprovning i Arlandastad
Sommaren 2020 öppnar Opus ny bilprovning i Arlandastad

Pressmeddelande -

Opus öppnar ny besiktningsstation i Arlandastad

Nu är det klart för ytterligare en etablering i Stockholmsområdet. Opus Bilprovning öppnar under sommaren 2020 en helt ny besiktningsstation för lätta och tunga fordon på Voltgatan 13 i Arlandastad.

Den nya bilprovningen kommer att ligga alldeles intill Wist Last & Buss och kommer att öka tillgängligheten för både privatpersoner och företag på området.

Bild: Här byggs Opus nya bilprovning på Arlandastad.

   

Opus Bilprovning kommer att erbjuda besiktning och fordonstester av personbilar, motorcyklar, lastbilar, bussar, släpvagnar, husvagnar och husbilar.

- Vi ser fram emot att få öppna vår andra bilprovning i Arlandastad. Den nya bilprovningen blir ett bra komplement till den befintliga Märsta-stationen på Industrigatan 10, säger stationschef Kari Dahl, som ansvarar för Opus stationer i Märsta/Arlandastad.

Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer stationen även erbjuda registreringsbesiktning, kombinationsbokningar, drop-in och ett stort serviceutbud för lätta och tunga fordon.

- Det kommer bli väldigt enkelt och smidigt för både privatpersoner, företagskunder och åkerier att besöka oss när det är dags för besiktning, avslutar Kari Dahl.

   

För ytterligare information, kontakta:
Kari Dahl, stationschef på Opus Bilprovning
E-post: kari.dahl@opusbilprovning.se

   

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag och ingår i Opus Group AB (publ) som är ett bolag med stark tillväxt, noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Opus Group, som Opus Bilprovning genom divisionen Vehicle Inspection är en del av, är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon. Opus hanterar årligen över 30 miljoner fordonsbesiktningar världen över.

www.opusbilprovning.se

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300

Relaterat innehåll