Gå direkt till innehåll
​Det ska vara enkelt, tryggt och trevligt att besikta sitt fordon hos Opus Bilprovning.
​Det ska vara enkelt, tryggt och trevligt att besikta sitt fordon hos Opus Bilprovning.

Pressmeddelande -

Opus nya kundgaranti: Är du inte nöjd bjuder vi på nästa besiktning

Det ska vara enkelt, tryggt och trevligt att besikta sitt fordon hos Opus Bilprovning. 

- Därför har vi formulerat sex kundlöften till dig som kund. Om vi inte lyckas hålla dem, bjuder vi på nästa besiktning. Vi bedömer ju din bil – det är inte mer än rätt att du får möjlighet att bedöma oss, säger Per Rosén, vd för Opus Bilprovning.

Bland annat lovar Opus att kunden alltid hittar en tid inom 24 timmar (gäller personbilar) och att det är enkelt att boka via opus.se eller via kundtjänsten. Att varje kund blir trevligt bemött av en certifierad besiktningstekniker som gärna svarar på kundens olika besiktningsfrågor. Och att kunden bjuds på gratis kaffe på stationen.

- Det tycker vi är enkelt, tryggt och trevligt, säger Per Rosén. 

Kundgarantin gäller för privatkunder. Söndagar är undantagna 24-timmarslöftet. Läs mer om Opus Bilprovnings kundlöften och kundgaranti på opus.se

Ämnen

Kategorier


Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag och ingår i Opus Group AB (publ) som är ett bolag med stark tillväxt. Opus Group, som Opus Bilprovning genom divisionen Vehicle Inspection är en del av, är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon. Opus hanterar årligen över 30 miljoner fordonsbesiktningar världen över.

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300

Relaterat innehåll