Gå direkt till innehåll
Opus Bilprovnings nya hemsida, opus.se, är finalist till Guldhanden.
Opus Bilprovnings nya hemsida, opus.se, är finalist till Guldhanden.

Pressmeddelande -

Opus hemsida finalist i prestigefylld tävling

Opus Bilprovnings nya hemsida, som lanserades i mars i år, är en av fyra finalister i kategorin Kommersiella webbplatser i tävlingen Guldhanden.

Det prestigefyllda priset Guldhanden, som delas ut av SiteVision, går till ”webbplatser som bäst uppfyller sitt syfte, möter sin målgrupp och som består av lösningar som sticker ut”.

-Vi är mycket glada och stolta över att vara en av finalisterna! Vi har arbetat mycket målmedvetet för att vår hemsida ska vara både enkel att hitta på, tilltalande, innehållsrik - och tillgänglig för alla. Därför har vi bland annat Talande webb och möjlighet att översätta hemsidan till 46 olika språk, säger Marika Ireblad, kommunikations- och marknadschef på Opus Bilprovning.

Övriga finalister i kategorin Kommersiella webbplatser är Collectum, Nordnet och Euro Accident.

Guldhanden delas ut i tre kategorier: Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät.

Prisutdelning sker onsdag 21 oktober på en digital gala från Örebro.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag och ingår i Opus Group AB (publ) som är ett bolag med stark tillväxt, noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Opus Group, som Opus Bilprovning genom divisionen Vehicle Inspection är en del av, är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon. Opus hanterar årligen över 30 miljoner fordonsbesiktningar världen över.

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300