Gå direkt till innehåll
Opus Bilprovning öppnar ny station i Malmö.
Opus Bilprovning öppnar ny station i Malmö.

Pressmeddelande -

Opus Bilprovning öppnar ny station i Malmö-Jägersro

Nu har Opus Bilprovning slagit upp portarna till ännu en ny besiktningsstation i Malmö. Den nya stationen - på Agnesfridsvägen 128 i Jägersro – blir anpassad för personbilar, lätta lastbilar, släp- och husvagnar, husbilar samt motorcyklar.

Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det att finnas ett stort utbud av tilläggstjänster såsom olika fordonstester, drive-in-besiktning, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företag i Malmö.

- Vi utökar nu vårt stationsnät i Malmö-området med Jägersro/Fosie som är en fordonsintensiv del av Malmö. Den nya etableringen ligger därför helt i linje med vår långsiktiga strategi om att bli rikstäckande och vara tillgängliga över hela landet. Vi välkomnar gamla som nya kunder till vår fina anläggning i Jägersro, säger Patrik Ronneback, regionchef på Opus Bilprovning.

Opus Bilprovning har även besiktningsstation på Borrgatan 1 i Malmö.

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Ronneback, Regionchef, Opus Bilprovning
Tel: 010-804 85 72
E-post: patrik.ronneback@opusbilprovning.se

Ämnen

Kategorier


Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag. Opus utför kontroll- och registreringsbesiktningar på närmare 100 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Malmö i söder. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300