Gå direkt till innehåll
Opus Bilprovning etablerar ytterligare en station i Västerås

Pressmeddelande -

Opus Bilprovning etablerar ytterligare en station i Västerås

Nu är det klart för ytterligare en besiktningsstation i Västerås – den här gången öppnar Opus Bilprovning en bilprovning för lätta fordon. Stationen kommer bli etablerad på Gjutjärnsgatan 6 i Bäckby alldeles intill Lidl och Köpingsvägen.

Besiktningsstationen beräknas öppna under hösten 2016 och kommer erbjuda kontrollbesiktning för både personbilar och motorcyklar. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för Västerås företagare.

Anette Edén, affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
”Vi har sedan tidigare en etablerad station i Västerås, med inriktning på tunga fordon. Att vi nu får möjlighet att erbjuda Västerås alla fordonsägare och bilföretag en station med fokus på lätta fordon känns väldigt roligt. Den nya stationen kommer att ligga i nära anslutning till E18 och Köpingsvägen i Bäckby Park. Läget gör att många invånare får betydligt närmare och enklare att besikta sina fordon.”

    

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Opus Bilprovning 
Den 5 november 2012 tog Opus Bilprovning över ansvaret för att driva 71 stycken av Bilprovningens tidigare stationer. Opus Bilprovning har sedan starten arbetat med att utveckla verksamheten och fortsätta arbeta för ökad trafiksäkerhet och minskad miljöbelastning, samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Idag har vi nästan 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen besiktade under 2013 över 17 miljoner fordon, under 2014 28 miljoner fordon och under 2015 över 29 miljoner fordon.

www.opusbilprovning.se

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300

Relaterat innehåll