Gå direkt till innehåll
Nya besiktningsstationen i Jordbro
Nya besiktningsstationen i Jordbro

Pressmeddelande -

Ny station i Jordbro för både tunga och lätta fordon

Idag öppnar Opus Bilprovning upp sin senaste besiktningsstation. Den nya stationen, är belägen på Dåntorpsvägen 7 i Jordbro. Stationen erbjuder kontrollbesiktning för både tunga och lätta fordon, efterkontroll och fordonstester.

Den nya besiktningsstationen, Truck Center Jordbro är inriktad på tunga fordon och ligger i anslutning till Volvo Trucks nybyggda lokaler.

- Vi är glada att äntligen kunna erbjuda våra kunder besiktning av tunga fordon utan höjdbegränsningar, säger Johan Kerkenberg, regionchef på Opus Bilprovning

Opus Bilprovning har sedan tidigare en besiktningsstation på Jordbrotorpsvägen 4 i Haninge, Jordbro. Med den nya stationen stärker vi vår närvaro och kapacitet i området för att möta behoven hos både tunga och lätta fordon, berättar Johan Kerkenberg.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag. Opus utför kontroll- och registreringsbesiktningar på närmare 100 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Malmö i söder. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300