Gå direkt till innehåll
Ny besiktningstjänst inom maskinbesiktning

Pressmeddelande -

Ny besiktningstjänst inom maskinbesiktning

I veckan blev det klart att Opus Bilprovning ackrediterats av Swedac att utföra besiktning av mobila arbetsplattformar/skyliftar och IBC-behållare/bränsletankar.

- Nu kan vi erbjuda fina helhetslösningar för åkerier och entreprenörer i Sverige. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för kunden och nu kan vi sköta våra kunders hela besiktningsbehov samt hålla ordning på deras fordons- och maskinflotta i vår kundportal, säger Tord Fornander, vice vd och produktionschef för Opus Bilprovning.

Opus Bilprovning är nu helhetsleverantör av besiktningstjänster för fordon.

Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar man även motorredskap, bakgavellyftar, lastbilskranar, grävmaskiner och kranar samt utför brandskyddskontroller.
Till detta läggs nu alltså även mobila arbetsplattformar och IBC-behållare.

- Jag är glad och stolt över att vi nu kan erbjuda dessa tjänster och förenkla för många åkerier och entreprenadföretag. Tidigare har man behövt vända sig till flera olika besiktningsorgan för att få sina maskiner och bilar besiktade, men nu kan man vända sig till oss och vi kan erbjuda en paketlösning, säger Oscar Oscarsson, chef för maskinbesiktning, Opus Bilprovning.


För mer information kontakta:

Oscar Oscarsson
Chef Maskinbesiktning på Opus Bilprovning
oscar.oscarsson@opusbilprovning.se

Lars-Magnus Grenestam
Customer Contract Manager på Opus Bilprovning
lars.magnus@opusbilprovning.se


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag och ingår i Opus Group AB (publ) som är ett bolag med stark tillväxt, noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Opus Group, som Opus Bilprovning genom divisionen Vehicle Inspection är en del av, är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon. Opus hanterar årligen över 30 miljoner fordonsbesiktningar världen över.

www.opusbilprovning.se

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300

Relaterat innehåll