Gå direkt till innehåll
Ny uppdatering av Opus Bilprovning-appen finns nu tillgänglig för Android!

Blogginlägg -

Ny uppdatering av Opus Bilprovning-appen finns nu tillgänglig för Android!

Den nya versionen av Opus Bilprovning-appen innehåller den helt nya och unika funktionen ”fordonsupplysning”, där du kan se resultatet från ett fordons senaste kontrollbesiktning.

Förutom att lägga till den nya funktionen har vi också gjort förbättringar under fliken ”När är det dags?”. Nu kan du se både inställelseperiod och få påminnelser för alla dina fordon. Vi har också genomfört några mindre buggfixar.

   

Fordonsupplysning för köpare och ägare

Du som är på väg att köpa ett fordon har definitivt nytta av vår nya och unika funktion ”Fordonsupplysningen”. I den kan du fylla i registreringsnumret för det fordon som du funderar på att köpa och få upp information om eventuella anmärkningar som det fått vid senaste besiktning. Du kan också se en sammanfattning med fordonsdata, miljöinformation och besiktningshistorik samt även om fordonet är färdigbetalt eller köpt på kredit.

Även som bilägare är funktionen praktisk, till exempel om du snabbt behöver ta reda på hur mycket vikt du får dra med släpvagn eller om du behöver veta den exakta modellbeteckningen när du ska köpa reservdelar.

   

Vad kan Opus Bilprovning-appen göra för dig?

  • Ger dig påminnelse när det är dags att boka besiktning för alla dina fordon.
  • Låter dig boka besiktning direkt i appen eller via telefon.
  • Erbjuder en besiktningsportal för företag som hjälper er att hålla ordning på fordonen och om de har blivit besiktade.
  • Kontakta larmcentral och ta snabbt reda på din position vid trafik- och viltolycka.
  • Skapa ett digitalt köpeavtal och få tips och råd vid köp/försäljning.
  • Få påminnelser när är det dags för byte till sommar-/vinterdäck.
  • Roliga lekar för hela familjen när ni är ute på resa.

En av våra kunder säger: ”Grym App! Nu behöver jag inte tänka på när jag ska besikta bilen!"

"Lätt att boka tid, besiktningsportalen hjälper mig som egen företagare att inte missa besiktningen, samt få en överblick på samtliga fordon i firman.. Appen påminner ju mig! :-)”

   

I appen får du också direkttillgång till de sociala media där du kan följa oss på Opus Bilprovning så att du ständigt har koll på de senaste nyheterna. Du kan bland annat nå våra profiler på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, My Newsdesk och YouTube. Du kan förstås också läsa alla de senaste nyheterna och blogginläggen från oss direkt via appen under ”Nyheter”.

   

Ladda ner för både Android och iOS

Appen finns att ladda ner gratis för både Apple- och Android-enheter. Gå till Google Play eller Apple App Store och hämta appen idag!

   

Hjälp till att förbättra

Var med och förbättra appen du också. Recensera appen via din app-butik. Där kan du både berätta vad du tycker är bra, men självklart också om du upptäcker någon bugg, om det är något du tycker kunde struktureras bättre och om det finns någon funktion du saknar. Vi läser alla recensioner och tar med dem som en del i utvecklingsarbetet.

   

Håll utkik, inom kort kommer även den nya uppdateringen finnas tillgänglig för apple-enheter. Kan du vara utan den? Opus Bilprovning-appen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300

Relaterat innehåll