Gå direkt till innehåll
Har du körförbud på din personbil eller behöver tid för besiktning med kort varsel?

Blogginlägg -

Har du körförbud på din personbil eller behöver tid för besiktning med kort varsel?

Behöver du tid för besiktning med kort varsel?
Vi på Opus Bilprovning har som målsättning att vara det bästa alternativet för alla kunder och garanterar därför alla lätta fordon besiktning inom 48 timmar.

48-timmars garantin kan du nyttja genom att boka in en tid på någon av våra 72 stationer runt om i landet. Tidbokning sker via vår internetbokning eller genom att kontakta kundtjänst på 0775-500 300, vi hjälper dig med frågor kring din besiktning och tidsbokning.

Du kan även använda vår stationskarta för att se om just din station erbjuder lediga Opus Drive-In tider idag. Lediga Opus Drive-in tider markeras med en grön flagga, som innebär att du kan åka direkt till stationen utan förbokad tidsbeställning och besikta din bil för endast 100:- extra. Öppettider och fordonsslag finner du på stationens egna sida.

Har du körförbud på din personbil?
Vi garanterar att din personbil kontrollbesiktas samma dag som du lämnar bilen på någon av våra stationer som erbjuder tjänsten, ingen bokning behövs.

Det enda du behöver tänka på är att lämna personbilen innan kl. 09.00 och hämta den innan stationen stänger för dagen, endast 495:-. Meddela din ankomst när du kommer till stationen, vi hjälper dig med frågor som rör besiktningen och tillvägagångssätt.

Vill du göra en efterkontroll?
Våra stationer erbjuder obokade efterkontroller för personbilar och lätta lastbilar, vilket innebär att du kan åka direkt in till stationen utan en bokad tid för efterkontroll. Öppettider och fordonsslag hittar du på stationens egna sida. Har du inte tillgång till internet så är du välkommen att ringa vår kundtjänst på 0775-500 300, som kan ge dig informationen.

Tips att tänka på innan din besiktning:

  • Vindrutetorkare och spolare
  • Batteriets fastsättning
  • Signalanordning, backspeglar, blinkers och belysning
  • Däckets mönsterdjup 1,6 mm på bil, 1 mm på MC
  • Bälten fram och bak, varningstriangel
  • Avtagbar dragkrok ska kunna demonteras/monteras
  • Metangasfordon ska kunna köras i gasdrift


Fler checklistor finns på vår hemsida: www.bilprovning.se

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300

Relaterat innehåll