Gå direkt till innehåll
Bilbesiktning med skräddarsydda företagslösningar

Blogginlägg -

Bilbesiktning med skräddarsydda företagslösningar

Visste du att Opus Bilprovning erbjuder skräddarsydda lösningar för ditt företag?

Vi erbjuder er både förmånliga lösningar för tjänster såsom kontroll- och registreringsbesiktning och även specialtjänster till exempel gällande certifiering av fordon för transport av farligt gods.

När det gäller våra ordinarie tjänster inom fordonsbesiktning kan vi exempelvis erbjuda fasta tider för besiktning som alltid finns tillgängliga för er. Vi kan också hjälpa er med att hämta upp fordon i era lokaler och ta dem till besiktningen så spar ni tid och resurser.

Vi erbjuder även extra öppethållande utöver våra ordinarie öppettider, till exempel på kvällar och helger. I vissa fall kan vi även utföra besiktningar i era egna lokaler. Kontakta våra företagsansvariga säljare för att höra efter vad vi kan hjälpa just er med. Vi kan också erbjuda er att bli fakturakunder hos oss. Nu kan du fylla i vårt ansökningsformulär direkt på hemsidan.

Utöver besiktning erbjuder vi också många andra tjänster som är praktiska för företag:

En extra bromskontroll är ett bra sätt att visa att ni tar ansvar för era förare och alla medtrafikanter genom att ni får dekalen “Genomförd Extra Bromskontroll” att sätta på era fordon. Opus Biltest och 
e-diagnos är tjänster där vi går igenom olika delar av fordonet mer noggrant än vid än ordinarie besiktning och hjälper er att upptäcka eventuella fel i ett tidigt skede så att ni kan åtgärda dem innan de ställer till större problem. Vi kan även anpassa dessa tester till just era behov och förutsättningar. På så sätt kan ni spara pengar på underhåll. Lyftbesiktning gör vi för att säkerställa att lyftanordningar på fordonet fungerar som de ska.

 Läs gärna mer här om våra kompletterande tjänster.

Vi erbjuder även tjänster inom uppföljning av upphandling och vägning av fordon. ADR-certifiering för att få fordon godkända för transport av farligt gods och utfärdande av CEMT transporttillstånd som behövs för att få köra tung trafik i vissa länder i Europa och Asien.

Som ni ser erbjuder vi en bred uppsättning tjänster som kan hjälpa ert företag att spara tid och pengar när det gäller besiktningar samt även underlätta underhållet av era egna fordon. 

Kontakta våra företagsansvariga säljare:

  • Stefan Landfors 010-804 99 31
  • Lars-Magnus Grenestam 010-804 99 32 
  • eller via e-post på sales@opusbilprovning.se så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst Opus Bilprovning 0775-500 300

Relaterat innehåll